Luxe-Hotel.NL

Luxe hotel Zeeland

BEKIJK DE TOP LIJST

Het lijkt je heerlijk om lekker uit te waaien aan het strand. Waar kan je dit beter doen dan in Zeeland? Je maakt een weekend of weekje weg extra speciaal met een luxe hotel Zeeland. Overdag geniet je van de kust en de pittoreske dorpjes. Terwijl je in de avond lekker bij kan komen in een luxe hotel. Je wordt hier heerlijk in de watten gelegd door de hoteleigenaren. Je hoeft even niet meer aan je zorgen te denken of de klusjes die nog op je liggen te wachten bij thuiskomst. Je bent er gewoon even echt lekker tussenuit in een prachtige accommodatie in Zeeland.

Ligging luxe hotel in Zeeland

Op onze website hebben we een top 10 gemaakt van de meest luxe accommodaties in Zeeland. Je kan hier een prachtig design hotel uitzoeken om in te overnachten. Maar hoe ligt het hotel in Zeeland? We zorgen altijd voor een accommodatie centraal gelegen in de provincie. Uiteraard dichtbij het strand, zodat je vanaf je accommodatie een prachtige strandwandeling kan maken. Of lekker kan uitwaaien aan het strand. Voor de rest zorgen we dat de accommodaties een beetje in de buurt van de bezienswaardigheden liggen. Handig als je op zoek bent naar een fijne ligging in de buurt van het strand. Wij hebben dit allemaal al voor je uitgezocht. Je hoeft alleen op zoek naar een fijn hotel in onze toplijst.

Parkeren bij het hotel

De meeste accommodaties in Zeeland hebben een eigen parkeergelegenheid. Je kan hier als hotelgast vaak gratis gebruik van maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een parkeerplaats. Het enige wat je hoeft te doen is een plekje vinden en je auto hier parkeren. Neem je de fiets mee naar Zeeland? Geen probleem, de meeste accommodaties hebben een fietsenstalling waar je de fiets kan stallen. Een aantal accommodaties hebben zelfs een speciale fietsenstalling voor elektrische fietsen. Je kan hier de fiets opladen om er de volgende dag weer mee door de duinen te rijden.

Maak uitstapjes door de pittoreske steden van Zeeland

De sfeer in de dorpjes en steden in Zeeland is anders dan je gewend bent in de stadse provincies. Dit maakt het juist zo leuk om naar Zeeland te gaan. Bezoek bijvoorbeeld steden als: Vlissingen, Middelburg, Zierikzee, Domburg en Veere. Je kan hier heerlijk een drankje doen op een terrasje op één van de gezellige pleinen. Of bezoek één van de culinaire restaurants voor een heerlijk diner. In de zomermaanden worden er verschillende evenementen georganiseerd waar je naartoe kan. Er worden ook diverse tradities georganiseerd zo lopen er diverse inwoners in traditionele kledingdracht en worden er ringsteken toernooien gehouden ter paard. Dit soort dingen maakt de provincie echt uniek in Nederland.

Vakantie aan de Nederlandse kust

Als we aan een strandvakantie denken, dan gaan we al snel de verre oorden opzoeken. Maar het is juist lekker om eens eruit te gaan aan de Nederlandse kust. Er zijn diverse stranden te vinden waar je heerlijk aan kan verblijven. Wist je zelfs dat deze provincie de meeste zonuren van Nederland heeft? Als je ergens zon wilt pakken, dan kan je het beste voor deze provincie kiezen. Te voet of te fiets kan je langs het strand ook diverse natuurgebieden bezichtigen. Watersportliefhebbers kunnen zich ook uren vermaken op de zee. Er worden diverse sporten beoefend en uiteraard kan je via een boetiek hotel een reservering op het strand maken. Bijvoorbeeld door te gaan kite surfen of te gaan varen door de provincie.

Ontdek de variatie aan vis restaurants

Met de ligging aan de zee is het vanzelfsprekend dat ze in de provincie dol zijn op vis. Een aantal restaurants zijn echt gespecialiseerd in vis. Ze bereiden de heerlijkste gerechten vers uit de zee. Vaak wordt de dag vangst direct bereid en geserveerd op je bord. Eigenlijk kan je niet naar de provincie komen zonder een keer vis gegeten te hebben. Extra speciaal voor de liefhebber is de Oosterschelde kreeft. Deze kreeft komt alleen in deze provincie voor en wordt als specialiteit geserveerd in een aantal restaurants. Verder staan natuurlijk mosselen en oesters op elke menukaart. Heerlijk als je een echte liefhebber bent van vis. Je kan hier echt even genieten van het heerlijke eten uit de provincie.

Overnacht in een luxe hotel in Zeeland

Lijkt het jouw wel wat om in een design hotel in Zeeland te overnachten? Wij hebben de mooiste accommodaties in de provincie voor je op een rijtje gezet. Je ziet via onze website direct waar je het beste kan overnachten. Zoek hier je accommodatie tussenuit en boek je eigen overnachting in één van de mooiste provincies van Nederland. Geniet van een weekend aan de kust en adem de frisse zeewind in. Vergeet vooral ook niet om even langs de Zoutelande te gaan als je er toch bent. Dit maakt je weekend weg natuurlijk echt af!