Luxe-Hotel.NL

Luxe hotel Texel

BEKIJK DE TOP LIJST

Geniet van rust en ruimte in een luxe hotel Texel. Texel is één van de mooiste eilanden van Nederland en perfect voor een weekend er tussenuit. Doordat je er met de boot naartoe gaat heb je echt het idee dat je Nederland even verlaat. Alleen verlaat je Nederland niet, maar blijf je heerlijk in eigen land op een uniek plekje. Een boottocht naar je hotel geeft wel een stukje dimensie aan je verblijf. Na aankomst kom je in een prachtig boetiek hotel terecht. Dit maakt je verblijf natuurlijk perfect. Je kan hier heerlijk in de watten gelegd worden terwijl je geniet van het eiland.

Locatie op Texel met een luxe hotel

Een design hotel op Texel is natuurlijk een leuke ervaring om gewoon een keer mee te maken. Het is heerlijk om jezelf even een keer in luxe te laten baden. Maar het is ook fijn als je dichtbij de leuke plekjes op het eiland zit. Gelukkig hebben wij een top 10 met de mooiste accommodaties op het eiland gemaakt. Je vindt hier niet alleen de mooiste accommodaties, maar ook de beste locaties op het eiland. We willen tenslotte dat je een te gekke vakantie gaat beleven en dit kan natuurlijk het beste op een mooi plekje. Wij zorgen ervoor dat je een mooi plekje gevonden hebt. Als je een keer in een boetiek hotel op het eiland geslapen hebt wil je graag nog een keertje terug.

Parkeer je auto bij het hotel

De beste manier om het eiland te ontdekken is met de fiets. De auto wordt op het eiland ook niet veel gebruikt en dit zorgt direct voor een schonere lucht. Het is heerlijk om bij aankomst je auto te parkeren en lekker de fiets te pakken. Door te fietsen door de natuurlijk krijg je direct een heerlijke frisse zeewind binnen. Bij de meeste accommodaties is een eigen parkeergelegenheid. Je kan hier als gast meestal gratis parkeren. Het is ook mogelijk om via het hotel een paar fietsen te huren. Handig als je zelf geen fiets meegenomen hebt. Je kan zo heerlijk naar de verschillende plekken op het eiland fietsen terwijl de auto bij het hotel blijft staan.

Geniet van het strand en ga wadlopen

De nummer één attractie van het eiland is natuurlijk het strand. De meeste mensen komen voor het strand naar het eiland toe. Het is heerlijk om in een luxe hotel aan het strand te verblijven. Je kan hier dagelijks een strandwandeling maken of de mooiste plekjes ontdekken. Door over het strand te wandelen kan je genieten van de frisse lucht en de prachtige vergezichten. Extra speciaal is de lucht met een schouwspel aan wolken. Mocht je extra van het strand genieten, dan kan je eventueel gaan wadlopen. Het is gevaarlijk om dit zelf te doen, maar er zijn diverse organisaties op het eiland die excursies organiseren. Je kan hiermee samen op stap gaan over het wad.

Bezoek de unieke musea op het eiland

Texel heeft een aantal unieke musea die je echt alleen op dit eiland tegenkomt. Om in de sfeer van het strand te blijven kan je bijvoorbeeld naar het juttersmuseum gaan. In dit museum worden diverse strandvondsten tentoongesteld die wel tot 70 jaar teruggaan. Het is leuk om te zien wat mensen allemaal op het strand vinden. Nog een leuk uitje is natuurlijk Ecomare. Dit is voor sommige het hoogtepunt van een bezoek aan het Nederlandse eiland. Ecomare is natuurlijk de beroemde zeehondenopvang op Texel. Maar naast de zeehonden leer je meer over de natuur op het eiland. Naast het museum is het mogelijk om met een boot naar de zeehonden te gaan. Je ziet ze hier in onze eigen Nederlandse noordzee zwemmen. Een uniek verschijnsel waar toeristen dagelijks van genieten.

Ontdek de dorpjes op het eiland

De dorpjes op het eiland zijn ook zeker weten de moeite waard om te ontdekken. Op de fiets kan je de dorpjes route maken en langs verschillende plekken fietsen. De hoofdstad van het eiland is Den Burg. Hier vindt je de meeste winkeltjes voor shopliefhebbers en ook een aantal internationale winkelketens. Een echt toeristendorpje is De Cocksdorp. Je vindt hier ook unieke winkeltjes met souvenirtjes speciaal voor de toeristen gemaakt. Cocksdorp is zeker weten een aanrader om eens heen te fietsen. Verder kan je nog een bezoek brengen aan Oudeschild.

Boek een overnachting in een luxe hotel op Texel

Lijkt het jouw wel wat om een weekend naar Texel te boeken? Boek vandaag nog een overnachting op dit Nederlandse eiland. Wij hebben een prachtige toplijst gemaakt met accommodaties om heerlijk van te genieten. Er zijn verschillende hotels om te boeken waar je in kan overnachten. Je kan via onze site voor een echt boetiek hotel gaan en hier in alle luxe verblijven. Verblijf vandaag nog in één van de mooiste accommodaties op het eiland met onze toplijst.