Luxe-Hotel.NL

Luxe hotel Scheveningen

BEKIJK DE TOP LIJST

Ben je toe aan een weekend strand in Nederland? Een luxe hotel Scheveningen is de oplossing om lekker aan het strand te verblijven in Nederland. Er zijn een paar absolute top hotels te vinden in Scheveningen. Uiteraard verblijf je hier dichtbij het strand en op loopafstand van de winkels en restaurants. Je kan hier heerlijk even tot rust komen en genieten van de zee in eigen land. Soms hoef je niet eens naar het buitenland toe te gaan om een top vakantie te beleven. Wij helpen je graag om een boetiek hotel te vinden in de buurt van het strand.

Ligging van een luxe hotel in Scheveningen

De ligging is natuurlijk belangrijk als je naar Scheveningen gaat. De badplaats is niet super groot, waardoor het even zoeken is naar een perfect hotel. Je wilt tenslotte niet kilometers van het centrum afzitten. Vooral niet als je gewoon lekker je auto onder het hotel wilt parkeren en je lopend naar het strand gaat. Op onze website hebben we een top 10 gemaakt met de meest luxe accommodaties om in te verblijven in Scheveningen. Je ziet meteen welke boetiek hotels de beste locatie in de badplaats hebben. Handig als je lekker wilt uitwaaien en je dichtbij het strand wilt verblijven. We hebben de mooiste accommodaties voor je op een rijtje hebben.

Parkeren in de badplaats

Vooral in de zomermaanden kan het lastig zijn om te parkeren in de badplaats. De parkeerkosten worden al snel opgedreven en er zijn bijna geen plekjes. Soms moet je er al om 07.00 zijn om nog een plekje te krijgen. In de winter heb je hier natuurlijk geen last van en is er genoeg plek bij het strand. De meeste luxe hotels in Scheveningen hebben gelukkig een eigen parkeergarage of faciliteiten om te parkeren bij het hotel. Hou er wel rekening mee dat het betaalt parkeren is. Voor gasten van de accommodatie is er meestal wel een gereduceerd tarief. Dit betekent helaas niet dat je gratis kan parkeren.

Geniet van een strandvakantie in eigen land

Voor een strandvakantie hoef je met mooi weer echt het land niet uit. Via onze website boek je eenvoudig een luxe hotel in Scheveningen en beleef je een strandvakantie in eigen land. Via het beroemde Kurhaus hotel loop je direct de boulevard op. Hier vindt je diverse restaurants en winkeltjes. Vanuit hier kan je ook direct het strand oplopen. Het is gratis om het strand te betreden en heerlijk van de Noordzee te genieten. Met de zon aan de hemel vergeet je heel even dat je gewoon in Nederland bent. S’avonds kan je heerlijk uit eten in één van de restaurants. Of om het echte strandgevoel te behouden kan je zelfs naar een strandtent. Of breng een bezoekje aan de Crazy Piano’s voor een geweldige avond. Na afloop wandel je rustig terug naar je boetiek hotel bij het strand.

Winkelen in Scheveningen of Den Haag

Scheveningen is natuurlijk een wijk van Den Haag. Je kan bij de badplaats zelf prima winkelen, maar als je op zoek bent naar de bekende winkelketens, dan is Den Haag een aanrader. Het bekendste winkelcentrum bij de badplaats zelf is natuurlijk Palace Promenade. Dit is overdekt voor als het weer toch slecht uitvalt. Vanaf hier kan je ook de tram pakken richting Den Haag. In Den Haag zelf is het winkelaanbod natuurlijk extra uitgebreid. Je vindt hier alle bekende winkelketens en boetieks. Een alternatief voor Den Haag zelf is natuurlijk de Keizerstraat in Scheveningen. Dit is de oudste en gezelligste winkelstraat bij de badplaats. Je kan hier heerlijk shoppen bij leuke boetiekjes die je soms nergens anders tegenkomt.

Musea in en rond Scheveningen

Helaas blijft het Nederland en dit betekent niet dat je 300 dagen per jaar kan genieten van de zon. Als het weer slecht uitpakt is het fijn als je naar een musea kan. Er zijn verschillende leuke musea in en rond Scheveningen om te bezoeken. De meeste musea zijn prima te bereiken met de tram of bus en sommige zijn zelfs op loopafstand van het hotel. Een leuk museum om te bezoeken is Sealife. Je neemt hier een duik in de onderwaterwereld zonder zelf nat te worden. Je kan hier verschillende aquariums bekijken. Het museum zit aan de boulevard en is perfect bij slecht weer. Een ander interessant museum is Muzee waarbij je alles leert over een leven op zee. Een museum die zeker weten de moeite waard is, maar niet aan de boulevard ligt is: Madurodam. Dit is de kleinste stad van Nederland. Je ziet hier Nederland in mininatuur zonder ervoor door het land te reizen. Dit museum is leuk voor jong en oud.

Boek een weekend Scheveningen in een luxe hotel

Wil je graag verblijven in een design hotel in Scheveningen? Dan kan je via onze website een weekend weg boeken. Binnen een paar klikken heb je een luxe hotel gevonden om in te verblijven. We hebben de mooiste accommodaties voor je op een rijtje gezet.