Luxe-Hotel.NL

Luxe hotel Londen

BEKIJK DE TOP LIJST

Het maakt niet uit of het de eerste keer is dat je in Londen bent of de zesde keer dat je naar de stad gaat. De stad blijft de moeite waard voor een weekend weg. Als je voor het eerst gaat heb je eigenlijk aan een weekend niet genoeg. Gelukkig ligt de stad op slechts een uurtje vliegen vanaf Amsterdam. Dit betekent dat je nog vaak genoeg terug kan keren. Het enige wat je nu nog zoekt is een mooie locatie om volledig in stijl te verblijven. Via onze website vindt je eenvoudig een luxe hotel Londen. Je kan zo prachtig in stijl verblijven in één van de mooiste steden in Europa.

Locatie van een luxe hotel in Londen

Uiteraard wil je wel centraal verblijven als je naar Londen gaat. Je betaalt een hoop geld voor een design hotel en dan wil je wel op een mooie plek verblijven. Het is in de Engelse hoofdstad vooral belangrijk om een accommodatie in de buurt van het metrostation te nemen. Met de metro reis je eenvoudig naar alle bezienswaardigheden van de stad. Via onze website kan je eenvoudig de mooiste accommodaties vinden in het centrum van de stad. Wij hebben namelijk een toplijst gemaakt met de 10 mooiste hotels in Londen. Uiteraard vindt je in onze toplijst de meest luxe hotels in Londen. Dit betekent dat je echt verwend gaat worden tijdens een weekend weg in deze prachtige stad.

Openbaar vervoer is perfect geregeld

De kans is groot dat je met het vliegtuig aankomt in Engeland. Vanaf hier kan je direct op de metro richting het centrum stappen. Het openbaar vervoer is echt perfect geregeld in de stad. De kans is groot dat je vooral de metro pakt. Binnen een paar minuten sta je soms al aan de andere kant van het stappen. Extra fijn is dat er echt elke 2 minuten wel een metro komt. Je hoeft dus nooit lang te wachten of bang te zijn om je metro te missen. Als je veel gebruik gaat maken van het openbaar vervoer dan kan je eventueel een Oyser Card aanschaffen. Dit is vergelijkbaar met onze eigen OV kaart. Je krijgt hiermee korting op de ritprijs soms wel 50%. Je kan de kaart online aanschaffen. Heb je geen Oyser Card? De London Travel Card is een alternatief. Je kan hiermee buiten de spits onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer. Je kan de kaart voor 1 tot 7 dagen nemen.

Ontdek alle klassiekers tijdens een weekend weg

Ben je nog nooit eerder in Londen geweest? Dan is het tijd om alle klassiekers te gaan ontdekken. Denk aan de Big Ben, Westminster Abby, Palace of Wesminster, Buckingham Palace, Tower of London, Tower Bridge en Hyde Park mogen absoluut niet ontbreken. Dit lijkt een klein lijstje, maar als je er nog nooit eerder geweest bent ben je hier al een weekend druk mee. Bezoek ook zeker weten een keer de London Eye. Je hebt hier het mooiste uitzicht over de stad en er is een leuk fotomoment in de Eye. Je hebt zo een leuke foto met het uitzicht van de stad op de achtergrond.

Shoppen in London

Eén van de beste steden in Europa om te shoppen is Londen. Er komen toeristen uit heel Europa alleen al naar toe om te shoppen. Kortom wil je een weekend shoppen? Dan zit je hier natuurlijk goed. Breng absoluut een bezoek aan Harrods. Dit is het beroemdste en duurste warenhuis van de stad. Het is vooral leuk om eens door alle luxe waren heen te snuffelen. Ondertussen zie je de personal shoppers druk heen en weer rennen om voor hun klanten waren aan te schaffen. Het is super leuk om dit een keer gezien te hebben. Wil je nog een keer kind zijn? Dan kan je een bezoek brengen aan Hamleys. Dit speelgoedwarenhuis met vijf verdiepingen is een speeltuin voor de kinderen. Je kan hier niet alleen voor speelgoed shoppen, maar ook nog eens een heel hoop speelgeld zelf uitproberen. Dit maakt shoppen voor speelgoed pas echt leuk. Verder kan je natuurlijk shoppen in: Oxford Street, Old Bond Street, Convent Garden, Savile Row en Notting Hill. In Notting Hill is vooral de Portobello markt leuk om te bezoeken. Deze markt is 1,5 km lang en is vol met antiek.

Overnacht in een luxe hotel in Londen

Ben je van plan om binnenkort naar de hoofdstad te gaan? Overnacht dan in een luxe accommodatie. Met onze toplijst ontdek je de meest hipste boetiek hotels in de stad. Je kan hier verblijven midden in het centrum van de stad omringt met de mooiste bezienswaardigheden. Overnachten is nog nooit zo leuk geweest als je verblijft in een luxe kamer midden in de stad. Ontdek deze prachtige stad waar je echt nog maanden over kan doen voor je echt alles gezien hebt in London.