Luxe-Hotel.NL

Luxe hotel Eindhoven

BEKIJK DE TOP LIJST

Bij Eindhoven denken we vooral aan een moderne stad in het zuiden van Nederland. Technologie staat natuurlijk op één met Philips als één van de bedrijven in de stad. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden en ook een prachtig oud centrum. Met een luxe hotel Eindhoven kan je de stad helemaal zelf gaan ontdekken. Je kan op ontdekkingsreis gaan in het zuiden van ons land en de prachtige bezienswaardigheden gaan ontdekken. Je zal al snel ontdekken dat de stad nog veel meer te bieden heeft, dan alleen Philips of nieuwe technologieën. Via onze website ontdek je de mooiste plekjes in de stad en kan je een overnachting boeken in een boetiek hotel.

Locatie luxe hotel in Eindhoven

Een luxe hotel klinkt goed. Vooral als je iets te vieren hebt of je gewoon romantisch een weekend weg wilt gaan. Het enige nadeel is dat je ook op zoek bent naar een mooie locatie. Je wilt namelijk wel graag in het centrum verblijven of op een mooie plek in de stad. Wij hebben een selectie gemaakt met prachtige accommodaties in het centrum van de stad. Uiteraard zijn deze centraal gelegen in het centrum. We hebben ervoor gezorgd dat ze midden in de stad liggen of dat je met het openbaar vervoer prima het centrum kan bereiken. Handig als je niet te ver wilt reizen voor de bezienswaardigheden van de stad.

Parkeren bij je hotel in Eindhoven

In Eindhoven is het zoals in zoveel grote steden betaalt parkeren. Dit kan flink oplopen als je een weekend de auto laat staan. De meeste accommodaties hebben hun eigen parkeergarage. De garage zit onder de accommodatie en je kan er prima parkeren. Vaak betaal je een gereduceerd tarief als je in het hotel overnacht. De kosten ervan staan eigenlijk altijd op de site van het hotel aangegeven. Je weet zo van te voren wat je kwijt bent aan parkeerkosten. Wil je liever niet betalen voor het parkeren? Je kan natuurlijk ook de trein naar Eindhoven nemen. Het openbaar vervoer is prima geregeld en je kan hiermee door de stad heenreizen en de auto lekker thuis laten staan.

Wandel door het oude centrum

Ondanks dat de stad bekend staat als modern is er nog steeds een oud centrum. Begin je bezoek aan de stad bijvoorbeeld met een bezoekje aan de oude Markt. Dit was altijd één van de belangrijkste delen van de stad. Hier werd vroeger de handel gedreven. Vandaag de dag kan je er heerlijk een terrasje pakken of dineren bij één van de vele restaurants aan de markt. Naast de markt is ook het overdekte winkelcentrum de heuvel Galerie. Het is hier heerlijk om te shoppen bij slecht weer. Vanaf de markt kan je ook naar het rijksmonument: Sint-Catharinakerk wandelen. Dit is één van de mooiste monumenten van de stad. De rooms Katholieke kerk komt uit 1861 en is ontworpen door dezelfde architect als het Centraal Station Amsterdam.

Unieke museums in Eindhoven

In de stad kom je ook een aantal unieke musea tegen. Deze zijn zeker weten de moeite waard om te bezoeken. In het Van Abbermuseum kom je bijvoorbeeld de hedendaagse kunst tegen. Moderne kunstwerken hangen hier van Picasso, Chagall en Lissitzky. Bezoekers worden vaak betrokken bij de interactieve tentoonstellingen in dit museum. Ben je meer een fan van technologie? Dan kan je natuurlijk naar het Philips museum. Je ziet hier o.a. de snelle ontwikkeling van elektronica in ons eigen land. Een andere aanrader buiten de stad is: het PreHistorisch Dorp. Dit is een open lucht museum waarbij je terug in de tijd gaat. Je ziet hier de bewoners van vroeger en je kan diverse rondleidingen door het prehistorische dorp krijgen.

Geniet van de zuidelijke gezelligheid

Gezelligheid met een zachte G daar staat Eindhoven natuurlijk voor. In de stad vindt je nog de oude bruin cafés terug en kan je in diverse restaurants heerlijk bourgondisch eten. De gezelligheid in de stad zorgt ervoor dat je graag weer terugkomt in Eindhoven. De leukste restaurantjes en cafés vindt je rond de Kleine Berg. Uiteraard kan je hier vlakbij verblijven met een design hotel in Eindhoven. Je wandelt zo rechtstreeks van een oud bruin café terug naar je kamer. Dit is ideaal omdat niemand meer hoeft te rijden.

Boek een luxe hotel in Eindhoven

Lijkt een weekend Eindhoven je wel wat? Via onze site boek je eenvoudig een mooi luxe hotel in de stad. We hebben een aantal prachtige boetiek hotels gevonden om in te overnachten. Je kan hier luxe in verblijven tijdens een overnachting in de stad. Uiteraard kan je er een weekend weg van maken en genieten van de gastvrijheid met een zachte G. De zuidelijke gezelligheid werkt al snel aanstekelijk en zorgt voor een gezellige sfeer. Uiteraard verblijf je hierbij in een prachtig hotel om het helemaal af te maken. Boek vandaag nog een hotelkamer in Eindhoven en plan je weekend weg naar de stad.