Luxe Hotel

Lekker een weekendje weg in een luxe hotel

Weekendje weg

We willen ons allemaal wel eens lekker laten verwennen. Thuis met de benen op de tafel, en languit voor de TV heeft ook zijn charmes, maar dat is nog geen heerlijk weekendje genieten.

Er eens een weekendje tussenuit naar een luxe hotel is dat natuurlijk wel. Je weekendje weg wordt dan wel een lekker verwen weekend voor beiden. Je zou vrijdag een halve snipperdag kunnen nemen en maandagochtend er nog achteraan en zo twee nachten in een luxe hotel je eens lekker te laten verwennen. Dan wordt je weekendje weg iets waar je naar kunt uitkijken en het zal zeker voor herhaling vatbaar zijn.

En er kunnen allerlei aanleidingen zijn om eens een lekker weekendje weg te gaan en in een luxe hotel dat weekend door te brengen. Of je nu je huwelijksverjaardag wilt vieren, of de promotie die je onlangs maakte of misschien wel gewoon om er eens lekker uit te zijn zonder de kinderen en je partner die aandacht te geven die hij of zij al zo lang verdient….

Luxe hotels

Er zijn veel goede en luxe hotels in Nederland en vlak over de grens, zodat je er niet al te ver voor hoeft te reizen. Maar hoe moet zo’n weekendje weg er dan uitzien zul je je afvragen. Welnu, begin met een luxe diner in je hotel of prachtig restaurant in de buurt op de dag van aankomst. Laat je eens lekker in de watten leggen en geniet van gerechten die je thuis niet zomaar voorgeschoteld krijgt, misschien zelfs op de feestdagen niet. Na het diner nog ergens wat drinken of misschien wel in de lobby van je luxe hotel lekker onderuit genieten van je weekendje weg. In de late uurtjes zoek je dan je kamer of suite op en geniet je van een heerlijke nachtrust.

Ontspanning

Uiteraard laat je je opnieuw verwennen in de ochtend met een ontbijt op je kamer in je luxe hotel. Veel luxe hotels hebben leuke arrangementen tegen scherpe prijzen waarbij je tijdens je verblijf ook van de uitgebreide spa mogelijkheden gebruik kunt maken. Een lekkere massage en of een schoonheidsbehandeling, zowel voor hem als voor haar, behoren tot de mogelijkheden. Als je maar volledig tot rust komt, dat is het belangrijkste van je weekendje weg in een luxe hotel. Uiteraard ben je helemaal vrij om de spa te doen of je de stad gaat verkennen en wat winkelen, een terrasje pikken of gewoon wat slenteren door de omgeving. Maar misschien wil je ook wel een paar uurtjes in het zwembad van je luxe hotel doorbrengen, genietend van een cocktail of vruchtensapje.

Eten en drinken

‘s Avonds doe je het diner nog eens lekker over, maar dan met weer andere gerechten, misschien wel helemaal vegetarisch of juist helemaal niet. Jezelf lekker laten verwennen tijdens een weekendje weg in een luxe hotel kan op allerlei manieren en het mooie is dat je die dingen helemaal zelf kunt invullen. Niets moet en alles mag. En of je na je diner nu een bioscoopje gaat doen of naar een casino, dat bepaal je helemaal zelf.weekendje weg

Je tweede dag van je weekendje weg in een luxe hotel zou je misschien een museum kunnen bezoeken of een van de andere bezienswaardigheden in de buurt. Er zijn gewoonlijk opties genoeg en de hotelreceptie zal je maar al te graag van dienst zijn met advies.

Kortom, een weekendje weg en in een luxe hotel verblijven hoort zeker tot de geneugten van de mens, je moet er alleen even de deur voor uit. En er zijn mogelijkheden genoeg.

About the Author