Luxe Hotel

Hotel Santos Nixe Palace

Nixe Palace is bijzonder  luxe, 5 sterrenhotel op Mallorca, gelegen aan Cala Major in palma de Mallorca. Het ligt vlakbij het Marievent paleis, de residentie van de koning in de zomer. Nixe Palace heeft voor iedere gast diverse luxe faciliteiten, zoals een spa, buitenzwembad, golfbaan, fitnessruimte, jacuzzi, Turks bad en massagemogelijkheden.

Heerlijk eten kan in één va nde drie restaurants of in Palma De Mallorca zelf. De restaurants staan echter erg goed aangeschreven, waar mediterrane gerechten op het menu staan. Het zonneterras biedt een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en ligt aan een bar en zwembad.

Het Nixe Palace heeft  ruim 130 kamers en een ruime keuze uit kamers, zoals de premium tweepersoonskamer tot de Royal suite. In het hele hotel is WIFI gratis. Gemiddeld kost een kamer € 140 per nacht.

Mallorca biedt veel verschillende hotels in diverse prijsklassen, mocht het Nixe Palace niet zijn wat u zoekt, bekijk dan de andere hotels op Mallorca via http://www.mallorca-vakanties.com/hotels.html. Daar heeft u de mogelijkheid meer dan 1600 accommodaties van Mallorca te bekijken en  te vergelijken.

Boek Hotel Nixe Palace

About the Author