Luxe Hotel

De mooiste strand bestemmingen van de wereld

De mooiste strandbestemmingen van de wereld. Wij nemen u mee naar de mooiste strand bestemmingen op aarde en selecteren voor u alvast de beste hotel deals op deze bestemmingen.

Seychellen

De mooiste stranden van de wereld vind u op de Seychellen. De Seychellen bestaan uit meer dan 115 eilanden en ligt 1600 kilometer ten noorden van Afrikaanse stad Madagaskar. De azuur blauwe zee met het adembenemende parelwitte zandstrand, samen met geweldige vegetatie, geven je écht het gevoel alsof je op een paradijs op aarde bent. Naast parelwitte stranden heeft het land een prachtige en vooral unieke flora en fauna. Zo zijn er 81 verschillende plantensoorten te vinden die nergens anders op de wereld te vinden zijn. Een waar paradijs voor de strandliefhebbers maar ook voor de natuurliefhebbers is hier genoeg te beleven. Op de Seychellen is het meestal prachtig zonnig weer. De temperaturen variëren van 24 °C in de maanden juli en augustus tot 30 °C in de maanden maart en april. Over het hele jaar valt maar 3000 mm regen.

Op de Seychellen komt u op de parelwitte stranden echt tot uw rust.

Boek nu uw hotel op de Seychellen

seychellen


De Maldiven

De Maldiven of Malediven is een eilandengroep van 1190 koraaleilanden gegroepeerd in 26 atollen. De eilanden liggen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. U vindt hier prachtige parelwitte stranden en wanneer u een duik in de zee neemt kunt u tropische vissen tegen komen. De prachtige palmen in het fijne zand gedijen goed in het tropische klimaat.

Voor de echte strandliefhebbers is dit een waar paradijs. Uiteraard helpen wij u bij het vinden van de beste accommodatie op de Malediven.

Boek nu uw hotel op de Maldiven

malediven


Bora Bora, Tahiti

Bora Bora is een waar paradijs wat ligt in de stille oceaan tussen Australië en Zuid Amerika. Het eiland behoort tot Frans-Polynesië en ligt ongeveer 260 kilometer verwijderd van de hoofdstad Papeete. Het eiland heeft zijn bestaan te danken aan de vulkaan Mount Otemanu. De vulkaan is door een rif met lagune omgeven en dat maakt het eiland een waar paradijs.

Azuurblauw water, parelwitte stranden en een prachtige flora en fauna treft u hier aan. Een waar paradijs om lekker te ontspannen. Ook ideaal als honeymoon.

Boek nu uw hotel op Bora Bora

bora bora


Lanikai Hawaii

Dit parelwitte strand is gelegen in Lanikai in Hawaii en behoort tot een van de mooiste stranden van de wereld. Het kristalheldere blauwe water nodigt echt uit voor een duik in het water. Door het tropische klimaat is de flora en fauna geweldig. Palmbomen in overvloed! Doordat de voorzieningen op dit strand erg laag zijn is dit strand nog relatief rustig. U vind geen hordes met toeristen waardoor u echt kunt genieten van deze oase van rust.

Boek nu uw hotel op Hawaii

lanikai strand


Fraser Island

Fraser Island is geen echt strand maar een eiland voor de kust van Australië. Op het eiland heerst een tropisch klimaat en het landschap is er zeer afwisselend. Zo vind u op het eiland mangrovebossen, tropische regenwouden, eucalyptusbossen en prachtige duinlandschappen. Het eiland is 122 kilometer lang en de breedte van het eiland is niet langer dan 25 kilometer. Er zijn geen verharde wegen en het strand dient als snelweg. Er is tevens een landingsbaan op het strand voor kleine vliegtuigen.

Het eiland is een waar paradijs voor de natuurliefhebber maar ook voor de strandliefhebber.

Boek nu uw hotel op Fraser Island

fraser island

About the Author

Leave a Reply

*